Ανοίγουμε τη χοιρινή σπάλα, την αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε στο κέντρο τα κάστανα σπασμένα, το κουκουνάρι, τα δαμάσκηνα, τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές. Διπλώνουμε το χοιρινό, το κάνουμε ρόλο και το δένουμε με σπάγκο σε τρία σημεία . Ανακατεύουμε το μέλι με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και την μουστάρδα. Αλείφουμε το ρολό και πασπαλίζουμε με τα φρέσκα μυρωδικά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. Βουτυρώνουμε το σκεύος και βάζουμε μέσα το ρολό, το κρασί, το νερό και ψήνουμε για περίπου 2 ώρες.
Πηγή: https://www.dimitrisskarmoutsos.gr