Καθαρίζουμε τα κουκιά, τα βράζουμε 5 λεπτά και τα ξεφλουδίζουμε, Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε στα τέσσερα και τις βάζουμε σε νερό με λεμόνι.
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα με το σκόρδο, προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε μερίδες και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το θυμάρι, σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε λίγο νερό . Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά 1 ώρα και στη συνέχεια προσθέτουμε τις αγκινάρες και τα κουκιά. Αφήνουμε άλλη μισή ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Όταν βράσει το φαγητό, ανακατεύουμε στο γιαούρτι μισό φλιτζάνι κρύο νερό, τον χυμό των λεμονιών, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο ψιλοκομμένο, το κορνφλάουρ και ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα. Αφήνουμε άλλα 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά και σερβίρουμε.
Πηγή: https://www.dimitrisskarmoutsos.gr